ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cumpără țigări electronice de unică folosință ELF BAR 600 și ai transport gratuit pentru comenzile de peste 99 Lei. Descoperă toată gama de produse ELF BAR din oferta Smokemania !

Elf Bar 600 - țigară electronică de unică folosință

Cumpără țigări electronice de unică folosință ELF BAR 600 și ai transport gratuit pentru comenzile de peste 99 Lei. Descoperă toată gama de produse ELF BAR din oferta Smokemania !

Filter
Setați descendent

Articolele 33-40 din 40

Pagină
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
  1. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Strawberry Ice

    Rating:
    0%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
  2. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Strawberry Ice Cream

    Rating:
    0%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
  3. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Strawberry Kiwi

    Rating:
    100%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
    Stoc Epuizat
  4. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Strawberry Raspberry Cherry Ice

    Rating:
    0%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
  5. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Tobacco

    Rating:
    0%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
  6. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Watermelon

    Rating:
    100%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
  7. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Watermelon Bubblegum

    Rating:
    0%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
  8. -10%

    Kit Elf Bar Vape Pen 600 pufuri - Watermelon Pomegranate

    Rating:
    0%
    Preț standard 29,90 RON Preț special 26,90 RON
Filter
Setați descendent

Articolele 33-40 din 40

Pagină
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Descoperă produse de tip elf baruri, țigări electronice de unică folosință cu gust de căpșuni sau Cola

Produsele de tip Elf Baruri sunt dispozitive de tip țigară electronică, de unică folosință. Acestea au un design portabil și dimensiuni compacte, fiind foarte ușor de introdus într-un simplu buzunar atunci când utilizatorul se deplasează. Dispun de un număr limitat de inhalări și nu pot fi reumplute, bateria fiind optimă pentru utilizarea produsului până la ultimul puf disponibil.

Avantajele pe care le oferă utilizarea unui produs de tip Elf Bar

Odată cu eliminarea țigărilor clasice, fumătorii scapă de mirosul neplăcut, dar și de riscurile la care se supun în urma utilizării acestora. În plus, nu îi vor mai deranja pe cei din jur cu mirosul neplăcut, și nici nu vor mai fi stresați să își caute mereu un loc în care fumatul este permis, deoarece utilizarea acestor dispozitive este posibilă chiar și în unele spații interioare. Așadar, cel care dorește să se bucure de un puf aromat, nu trebuie să iasă neapărat afară din clădirea în care se află. La simpla inhalare din dispozitiv, acesta se activează și emană aroma preferată a utilizatorului. Un alt avantaj deosebit este dat de faptul că dispozitivele nu necesită timp pentru a fi întreținute, reîncărcate, reumplute, sau pentru a li se schimba rezistența, la fel ca în cazul țigărilor clasice. Fiind concepute ca țigarete electronice de unică folosință, acestea vin preumplute cu aroma aleasă de consumator, iar bateria inclusă va funcționa până la ultimul puf disponibil rămas în rezerva alimentantă cu lichid.

Utilizarea produselor Elf Bar implică riscuri pentru sănătate, la fel ca orice dispozitiv asemanator

Nu există niciun dispozitiv de vaping care să fie recomandat pentru sănătatea utilizatorilor. Elf Barul nu este cu nimic diferit față de alte device-uri, din acest punct de vedere. Recomandarea ideală pentru orice fumător este ca acesta să renunțe la viciul care este considerat astăzi cel mai mare din toată lumea. Cu toate acestea, conform unor studii, produsele Elf Bar sunt considerate mai puțin dăunătoare față de clasicele țigări. Un dezavantaj al acestor dispozitive poate fi considerat permisivitatea de a fi utilizate aproape în orice spațiu, ceea ce poate determina utilizatorul să facă exces, să îl folosească mai des decât este necesar, fapt ce îi poate crește adicția.

Elf Bar fără nicotină

Nicotina este substanța asociată dependenței fumătorilor, dar în același timp, aceeași substanță este folosită și în tratarea dependenței de țigări. Nicotina nu provoacă nenumăratele decese cauzate anual din cauza țigărilor clasice, ci fumul care este produs prin arderea țigărilor, acesta conținând mii de substanțe nocive pentru organism. Această substanță este prezentă în mod natural în planta de tutun și ajunge în corp prin plămâni, afectând negativ funcțiile creierului și îngustând temporar vasele de sânge, fapt ce duce la creșterea tensiunii arteriale. Elf Bar fără nicotina este răspunsul tuturor celor care nu își doresc să se confrunte cu riscul dependenței. În cazul nefumătorilor, aceasta este alegerea ideală de a utiliza un Elf Bar și de a se bucura de arome deosebite, iar în cazul fumătorilor, aceștia au posibilitatea să scadă treptat cantitatea de nicotină, până la reducerea acesteia la zero. Astfel, aceștia nu vor intra în stare de “sevraj”, organismul nu va suferi niciun șoc produs de lipsa imediată a unui ingredient cu care a fost deja obișnuit. Nenumărați fumători de țigări clasice reușesc să renunțe la acestea prin intermediul produselor Elf Bar, scăzând treptat cantitatea de nicotină din lichidul utilizat. Cei care se bucură de vapat fără nicotină au parte de o senzație mult mai intensă și plăcută a aromelor utilizate, deoarece nicotina compromite intensitatea aromelor, în urma includerii acesteia pe lista de ingrediente a lichidului simțindu-se o asprime caracteristică.

Variante de Elf Bar disponibile, din care utilizatorii pot alege, în funcție de capacitatea acestora:

  • Elf Bar 600 arome, device de tip tigară electronică, pune la dispoziția utilizatorului un număr de aproximativ 600 de pufuri și are integrată o baterie de 550 mA, aceasta oferind energia necesară până la consumarea lichidului preumplut. Concentrația de nicotină din elf bar 600 pret este de 3%, mai exact 30 mg și vine preumplut cu un lichid de 2 ml. Produsul poate fi găsit sub diferite arome, începând de la cele fructate, cum ar fi kiwi, căpșuni, ananas, fructul pasiunii, măr, piersică, dar și altele.
  • Elf Bar 800 este un dispozitiv de unică folosință ce oferă un numar de aproximativ 800 de inhalări, bateria incorporată având capacitatea de a funcționa până când lichidul preumplut este în totalitate consumat. Având un design compact (106X16mm) și un design portabil, este foarte ușor de introdus într-un simplu buzunar atunci când utilizatorul se deplasează. Aromele disponibile pentru acest produs sunt, ca în cazul elf bar 600, variate: începând de la cele fructate, până la inconfundabilul gust de Coca Cola.
  • Elf Bar 1200 are o capacitate de aproximativ 1200 de pufuri, și, la fel ca în cazul celorlalte produse de acest fel, bateria incorporată are capacitatea de a funcționa până la utilizarea întregului conținut de lichid preumplut în dispozitiv.
  • Elf bar 1500 pret oferă utilizatorului un număr de aproximativ 1500 de inhalări, iar aromele din care acesta poate alege sunt diverse: începând de la o mare varietate de arome fructate, până la aroma de Coca Cola, atât de apreciată de cei mai mulți dintre noi.
  • Elf Bar 1800, țigara electronică ce oferă utilizatorului un număr impresionant de aproximativ 1800 de pufuri, conține o baterie cu o capacitate extinsă, aceasta funcționând până la terminarea întregului lichid preîncărcat în produs.

Verificarea originalității produselor Elf Bar

Accesând site-ul producătorului și folosind codul de produs se poate verifica autenticitatea acestor produse și astfel consumatorii vor evita achiziționarea și utilizarea unor produse contrafăcute care pot fi disponibile pe piață.

Multitudinea de arome din care vaperii pot alege

Din multitudinea de arome puse la dispoziție, poți încerca Banana Ice, o aromă recomandată în special în timpul verii, fiind o combinație între banană tropicală și o notă rece de gheață! Apple Peach reprezintă o combinație deosebită între mere suculente și piersici care impresionează și cele mai pretențioase gusturi! În cazul în care îți place foarte mult băutura Coca Cola, te poți bucura și de aceasta aromă! În cazul fumătorilor cărora le este dor de aroma de tutun, aceștia pot utiliza Crema de tutun, o aromă dulce și moale. Mango Milk Ice, Strawberry Banana, Strawberry Ice, toate sunt arome pe bază de fructe ce au în componență și note răcoritoare, de care utilizatorii țigaretelor electronice de unică folosință se pot bucura oricând!

Ai posibilitatea să testezi Arome Elf Bar pe Smokemania.ro

Smokemania.ro este un magazin online care își desfășoară activitatea încă din anul 2011 și comercializează produse 100% originale, la prețuri competitive. Aici poți avea parte de un elf Bar pret competitiv, iar cei care își doresc să scape definitiv de viciul clasicelor țigări, prin această soluție de compromis, își pot atinge scopul. Elf Bar arome pe care magazinul le comercializează sunt diversificate, pornind de cele cu ananas, pepene verde, afine, măr, mango sau căpșuni, până la aroma de Coca Cola. În cazul comenzilor în valoare de peste 99 RON, livrarea este gratuită, iar toate produsele comercializate sunt la prețuri competitive. Comercializarea către minori a produselor de acest tip este strict interzisă.

Autenticitatea produselor de tip Elf Bar se poate verifica accesând website-ul producătorului și folosind codul de produs, fapt ce ajută consumatorii să evite achiziționarea și utilizarea unor produse contrafăcute care pot fi disponibile pe piață.

Întrebări frecvente despre țigările electronice de unică folosință de tip Elf Bar 600

Sunt sigure țigările electronice de unică folosință de tip Elf Bar 600?

Țigările electronice de unică folosință de tip Elf Bar 600 sunt în general considerate mai sigure decât țigările tradiționale, deoarece nu conțin tutun sau alte materiale combustibile. Cu toate acestea, este important să rețineți că nicotina este încă prezentă în soluția lichidă, așa că este important să utilizați dispozitivul în mod responsabil.

Cât durează țigările electronice de unică folosință de tip Elf Bar 600?

Țigările electronice de unică folosință durează de obicei până la 600 de pufuri, în funcție de dispozitiv. Este important de reținut că numărul de pufuri poate varia, așa că cel mai bine este să citiți instrucțiunile de pe dispozitiv pentru a obține o estimare exactă.

Țigările electronice de unică folosință sunt mai ieftine decât țigările tradiționale?

Da, țigările electronice de unică folosință sunt, de obicei, mult mai ieftine decât țigările tradiționale. Deoarece nu necesită achiziții suplimentare, cum ar fi brichete sau scrumiere, acestea sunt mult mai rentabile pe termen lung.

De unde pot obține informații suplimentare despre produsele Elf Bar ?

Pentru a obține informații suplimentare despre produsele Elf Bar puteți accesa site-ul oficial www.elfbar.com și acolo o să găsiți toate informațiile de care aveți nevoie.

Care este vârsta minima pentru a putea comanda produsele Elf Bar ?

Vârsta minimă în România pentru a putea comanda produsele Elf Bar este de 18 ani. Aceasta poate să difere în alte țări în funcție de legislația din statul/țara dumneavoastră.

Cum se utilizeaza produsele Elf Bar?

Extrem de simplu, deschideți pachetul și apoi începeți să vapați.

Ce facem cu produsul Elf Bar după utilizare?

Recomandăm ca după utilizare, vape-urile să fie aruncate în containere special dedicate!