ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !
transport gratuit smokemania
Clienții noștri beneficiază de transport gratuit la livrarea comenzilor cu o valoare netă de peste 99 lei, precum și la ridicarea personală a comenzilor din Showroom-ul de la adresa Barbu Văcărescu,nr.13, București.

Vezi mai multe detalii
livrare rapida smokemania
Echipa noastră procesează comenzile în maxim 24 de ore* de la plasarea acestora, livrarea urmând a se efectua în maxim 72 de ore*.

*Termenele pot prezenta modificări în funcție de zilele libere legale, supraaglomerarea firmelor de curierat, condiții meteorologice nefavorabile, cazuri fortuite și situații de forță majoră.

Vezi mai multe detalii
garantie smokemania
Smokemania acordă garanție de 90 zile pentru produsele ce nu se încadrează în categoria consumabile.

Vezi mai multe detalii
plata card smokemania
Clienții Smokemania beneficiază de posibilitatea de a cumpăra produse din oferta noastră în rate fără dobândă, în condițiile stabilite de BT Star Card.

Vezi mai multe detalii
ridicare comenzi smokemania
Comenzile plasate de Luni pana Vineri, pot fi ridicate între orele 09:00-20:00, inclusiv în aceeasi zi in care comanda a fost plasata.
Comenzile plasate după ora 16:00 NU pot fi ridicate in aceeasi zi.
Comenzile plasate vineri după ora 16:00 pot fi ridicate incepând de Luni, program normal (09:00-20:00).

Vezi mai multe detalii
best-seller Smokemania
tigari electronice disposable
Sale Smokemania
Puncte de fidelitate Smokemania
By Smokemania
Calculator lichide
Showroom Smokemania
Magazine Smokemania

 

Produse Recomandate

 1. -5%
  Kit VAAL 1800 0mg - Pineapple Ice
  Rating:
  100%
  Preț standard 41,90 RON Preț special 39,90 RON
 2. Shot Nicotina e-Potion 10ml - 20mg - 70VG-30PG
  Rating:
  99%
  17,99 RON
 3. -11%
  Pachet lichid SmokeMania 40ml + 2 x Shot Nicotina
  Rating:
  98%
  58,90 RON Preț standard 65,90 RON
 4. Shot Nicotina e-Potion 10ml - 20mg - 50VG-50PG
  Rating:
  100%
  17,99 RON
 5. -10%
  Pachet lichid The Juice New Age 40ml + 2 x Shot Nicotina
  Rating:
  100%
  63,90 RON Preț standard 70,90 RON
 6. -5%
  Kit VAAL 1800 0mg - Watermelon Ice
  Rating:
  0%
  Preț standard 41,90 RON Preț special 39,90 RON

Facebook Smokemania
Instagram Smokemania
Facebook Smokemania
Instagram Smokemania

Brand-uriSmokemania - Magazin Tigari Electronice

SmokeMania și-a început activitatea în anul 2011. Prin intermediul magazinului online, magazinelor proprii și ale partenerilor, SmokeMania este cea mai extinsă rețea specializată în vânzarea țigărilor electronice din România. Echipa noastră foarte bine pregătită este dispusă să ofere tot suportul de care au nevoie clienții. Garantăm că toate produsele vândute sunt 100% originale și la un preț cât se poate de competitiv.

Pe site-ul SmokeMania.ro puteți găsi o ofertă foarte diversificată de țigări electronice și accesorii, ofertă care conține atât produse dedicate începătorilor, dar și celor avansați.

Nu în ultimul rând, oferim o selecție variată de lichide pentru țigara electronică, selecție care cuprinde brand-uri renumite precum Nasty, Dinner Lady, Liqua, Hangsen etc.


Țigara electronică

Țigara electronică poate înlocui cu succes țigara clasică. Avantajele unei țigări electronice, față de cele clasice, sunt multiple: nu conține gudron, nu conține monoxid de carbon, nu are un miros neplăcut și costă considerabil mai puțin. În plus, țigara electronică poate fi folosită în orice spațiu unde fumatul clasic este interzis.
Oferta Smokemania conține cele mai avansate și noi țigări electronice la cele mai bune prețuri. Țigările electronice de pe www.smokemania.ro vin în întâmpinarea fumătorilor care doresc să scape de viciu într-un mod elegant, sănătos și plăcut. Folosind o țigară electronică, în detrimentul țigărilor clasice, poți obține o mulțime de beneficii și, într-un final, dacă reduci doza de nicotină pe care o inhalezi, poți ajunge să renunți de tot la obiceiul fumatului. Dacă nu ești convins de faptul că țigara electronică este bună pentru tine, iată câteva beneficii care îți vor da de gândit:
 • Nu conține substanțe extrem de dăunătoare, cum ar fi gudronul sau dioxidul de carbon. Este demonstrat știintific faptul că este mult mai puțin nocivă decât țigara din tutun, ceea ce înseamnă o viața mai lungă, fără problemele de sănătate specifice fumatului clasic.
 • Nu emană acel miros neplăcut de tutun : una dintre cele mai neplăcute probleme cu care se confruntă un fumător este faptul că trebuie să facă față mirosului neplăcut din haine, din piesele de mobilier din jurul său, de pe mâini sau din păr. La fel de neplăcut este și faptul că persoanele din jur trebuie să se confrunte cu acest miros. Din fericire, aburul țigării electronice nu are miros neplăcut, ba chiar în funcție de lichidul folosit, este cu adevărat plăcut.
 • Este acceptată în mai multe spații in-door decât țigara normală. Conform ultimelor legislații, atât europene cât și naționale, există foarte multe locuri publice în care fumatul convențional este interzis, de la mijloacele de transport în comun până la majoritatea restaurantelor. Țigara electronică se bucură așadar de o relaxare a măsurilor de acest gen, ea fiind permisă în anumite spații interioare, în limitele impuse de către autorități sau personele juridice de drept privat (proprietari de restaurante, cafenele, magazine, etc.).
 • Prețul este comparabil cu cel al țigărilor normale. Dacă îți faci probleme în ceea ce privește aspectul financiar, trebuie să știi că în timp, investiția într-o țigară electronică este mult mai mică decât cea necesară susținerii viciului fumatului traditional.
Așadar, spre deosebire de tigara clasică, tigara electronica poate fi utilizată în mult mai multe spații și nu conține clasicele substanțe dăunătoare din țigaretele normale. Tigarile electronice sunt la un preț mult mai accesibil și oferă utilizatorilor o experiență plăcută.

Țigara electronică cu arome, un dispozitiv care a căpătat popularitate încă de la apariție

Tigara electronica cu arome poate conține sau nu nicotină, acea substanță care creează adicția în cazul țigărilor clasice. Tigarile electronice fara nicotina sunt utilizate de persoanele care nu se confruntă cu adicția față de fumatul tradițional și care se bucură de o experiență deosebit de plăcută a vaping-ului. În cazul celor dependenți de nicotină, ei pot să renunțe treptat la această substanță, alegând cantitatea de nicotină conținută în lichidul preumplut din țigarile electronice. Astfel, organismul se va adapta lent la o cantitate din ce în ce mai mică de nicotină, până la eliminarea totală a acesteia.

Țigara electronică de unică folosință, un produs ușor de utilizat

Tigara electronica tip disposable este un produs de unică folosință, denumit și mini narghilea sau disposable. Aceasta funcționează pe baza lichidelor cu care tigarile de unica folosinta sunt preumplute, se utilizează până când lichidul respectiv se consumă, apoi se aruncă, preferabil in locurile special amenajate potrivit cerintelor de reciclare. Utilizatorii nu au nevoie de timp pentru intreținerea acestora, mai exact pentru încărcare, reumplere, respectiv schimbarea ocazională a rezistențelor, ca în cazul țigărilor electronice clasice, fapt ce constituie un avantaj pentru cei mai mulți dintre aceștia. Dispozitivul nu conține niciun fel de buton și se acționează prin simpla inhalare, iar atunci când acesta nu mai este utilizat, se oprește.

Țigara electronică reîncarcabila oferă posibilitatea de a fi utilizată de un număr infinit de ori

Tigara electronica reincarcabila este utilizată de consumatorii care preferă să își reîncarce dispozitivul și să îl reumple cu o altă cantitate de lichid, acestea fiind dispozitive care pot fi utilizate o perioadă mai lungă de timp și care necesită schimbarea unor componente, precum rezistențele, pentru ca apoi utilizatorul să se bucure în continuare de produsul achiziționat.

Ce înseamnă, de fapt, termenul de "VAPE" ?

Comunitatea utilizatorilor de tigari electronice si produse derivate nu mai obișnuiește să denumească însă aceste dispozitive drept “țigări electronice”, deoarece vapingul a evoluat mult peste clasicele țigări electronice, luând diferite forme, pentru a satisface nevoile unei plaje mai largi de utilizatori; drept rezultat, termenul vape cuprinde acum toate aceste alternative la fumat, întrucât vaping-ul este însăși acțiunea specifică tuturor produselor de acest gen, Pe piață există nenumărate dispozitive de vapat, iar mărcile producatoare din oferta Smokemania se bucură de o popularitate deosebită.

Avantajele utilizării unui dispozitiv de unică folosință

SmokeMania pune la dispoziție dispozitive de unică folosință, ușor de utlilizat. Prin simpla inhalare, acestea se activează, iar la încetarea inhalării, dispozitivul pur și simplu se oprește. Simplitatea funcționării reprezintă principalul avantaj al acestor produse. În plus, faptul că acestea vin preumplute și dotate cu o baterie care se va menține atâta timp cât există lichid în rezervă, produsele nu necesită timp pentru întreținere, încărcare sau reumplere. La consumarea lichidului, acestea se aruncă pentru a fi reînlocuite. Un alt avantaj deosebit pentru utilizatori este oferit de prețul accesibil al produselor și de mirosul plăcut emanat, incomparativ cu cel al țigaretelor clasice.

Vape fara nicotina, alegerea nefumătorilor clasici

Deși, de multe ori, nicotina este căutată atunci când vine vorba de vaping, există și o mulțime de consumatori care își doresc să scape de dependență și ajung să înlocuiască țigările clasice fie cu un vape fără nicotină, fie cu unul cu o cantitate mică din această substanță, pentru ca treptat să reușească să elimine complet acest obicei.

Dacă vrei să renunți la nicotină sau dacă pur și simplu îți dorești să te bucuri de această experiența vapatului fără să introduci această substanță nocivă în organismal tău, poți să te bucuri de vape-ul fără nicotină, în forma țigărilor de unică folosință.

Nicotina este substanța care creează adicția în cazul țigărilor obișnuite. În cazul nefumătorilor, vape-ul fără nicotină este modul prin care se pot bucura de o varietate de arome, fără a exista riscul de a căpăta o adicție. În plus, lipsa conținutului de nicotină din lichid face ca aromele acestuia să fie mult mai intense și plăcute, fără a fi afectate de asprimea caracteristică substanței care dă dependență.

Deși pare o soluție de compromis, țigara electronică este o soluție pe termen lung, care îți poate schimba viața în bine și te poate ajuta să scapi de unul dintre cele mai mari vicii cunoscute de om.