ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Top 7 cele mai apreciate modele de țigări electronice în 2020

Top 7 cele mai apreciate modele de țigări electronice în 2020

In fiecare an se obisnuieste sa se organizeze un top al celor mai bune modele de tigari electronice. Clasamentul este facut in functie de preferintele vaperilor si de vanzarile ale acestor modele de e-tigari a celor mai importante magazine din Romania.

Nu ne ramane decat sa ne bucuram ca aceasta industrie continua sa fie apreciata si astfel sa apara noi modele de e-tigari, mult mai performante, mai adaptate nevoilor consumatorilor si cu un design mai modern. Faptul ca tot mai multi fumatori aleg sa renunte la tigarile clasice pentru a incerca tigarile electronice ne conduce cu gandul ca romanii sunt tot mai preocupati de starea lor de sanatate. Se cunoaste deja ca orice alternativa a fumatului clasic este cu pana la 95% mai potrivita pentru organismul nostru.

Tigarile electronice au cucerit rapid piata de la noi din tara pentru ca romanii au inteles ca-si pot alimenta viciul, dar fara sa aiba parte de efectele negative asupra sanatatii atat de bine cunoscute ale tigarilor clasice.

Am alcatuit un top 7 ale tigarilor electronice apreciate de vaperii din toate categoriile, iar daca modelul folosit de tine nu se regaseste in aceasta lista nu inseamna ca nu este un model de calitate, ci doar ca nu este folosit de atat de multi vaperi din Romania.

Tigara electronica – ce este si de ce a fost lansata

Inainte de a face cunostinta cu cele mai apreciate modele de tigari electronice trebuie sa intelegem cu totii ce sunt tigarile electronice, cum se folosesc acestea si cum alegem un kit potrivit pentru nevoile noastre.

Este important sa stabilim inca din acest moment ca e-tigarile nu se adreseaza copiilor sau persoanelor care nu au fumat pana in acest moment. Scopul acestor vaporizatoare nu este sa provoace dependenta, ci sa reduca riscurile de imbolnavire a fumatorilor si sa le ofere acestora mai multa libertate si o viata sociala mai buna.

Ce este tigara electronica?

O tigara electronica este un mini-inhalator care functioneaza precum aparatul de aerosoli. Astfel, utilizatorii nu vor mai inhala fumul produs prin arderea tigarii clasice, ci se vor bucura de aroma aburilor produsi prin incalzirea lichidelor specifice acestor dispozitive. Senzatia este similara cu cea din timpul fumatului clasic, dar efectele negative sunt reduse considerabil, gustul este mult mai placut si mirosul nu va mai fi unui dizgratios, ba dimpotriva, unul de fructe sau diferite produse placute.

E-tigara a aparut pe piata din dorinta de a le oferi fumatorilor o alternativa mult mai sanatoasa prin care se pot bucura de acest viciu. Totodata, folosirea tigarilor electronice nu afecteaza viata sociala pentru ca aburii au un miros placut si nu schimba mirosul hainelor sau a gurii.

Top 7 cele mai apreciate tigari electronice din 2020

Anul acesta s-au remarcat mai multe modele de e-tigari, dar noi o sa va prezentam 7 dintre cele mai vandute tigari electronice.

  • Joyetech Ego Aio 1500mAh

Modelul de 1500 mAh al tigarii electronice Joyetech ramane una dintre cele mai apreciate tigari electronice din 2020. Are un pret redus si este dedicata incepatorilor fiind usor de utilizat si avand un design placut.

  • Aramax Vaping Pen

Aceasta e-tigara face parte pe lista vaporizatoarelor care pot fi achizitionate cu mai putin de 100 de lei. In ciuda pretului redus, acest model se misca foarte bine si este apreciata chiar si de vaperii cu experienta. Se incarca intr-un timp scurt, are o autonomie buna a bateriei si este usor de folosit, astfel indeplinind cele mai intalnite cerinte ale incepatorilor.

  • Eleaf iJust S 3000mAh

Tigarile electronice de la Eleaf se bucura de admiratie din partea vaperilor pentru ca sunt de calitate superioara si folosesc o tehnologie avansata. Modelul de 3000mAh este folosit atat de incepatori, cat si de avansati, are o baterie mai mult decat suficienta si are un aspect dur.

  • Aramax Power 5000mAh

Modelul Aramax Power 5000 mAh este unul la mare cautare pentru ca este foarte apreciat si recomandat de vaperii de toate tipurile. Desi are un aspect clasic, aceasta e-tigara este una dintre cele mai bune modele din toate punctele de vedere. Pret redus, baterie incredibila, aroma puternica, produce multi aburi, iar lista poate continua.

  • Smok Stick V8

Acest model de tigara electronica este apreciat mai ales pentru timpul redus de incarcare si pentru autonomia buna de functionare. Are un design placut si poate fi folosita atat de incepatori, cat si de vaperii avansati.

  • Vaporesso Polar

Aceasta tigara electronica face parte din alta categorie. Are un pret mai mare, dar experienta pe care o ofera merita fiecare leu. Design-ul elegant, multiplele functii de protectie, posibilitatea de selectarea a modurilor de utilizare si calitatea acestei e-tigari sunt doar cateva motive pentru care ocupa un loc onorabil in topul celor mai bune tigari electronice.

  • Joyetech eGrip II

Daca iti doresti o tigara la care poti regla fluxul de aer, cu un rezervor mare si o autonomie pe masura, Joyetech eGrip II este ceea ce cauti. Kit-ul dispune de toate accesoriile necesare, iar e-tigara beneficiaza de toate sistemele de protectie necesare.