ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Smokemania - Vaping at its finest!

Smokemania - Vaping at its finest!

   Fie că ești începător ori deja știi care e treaba cu vape-ul, vrei să îi dai o șansă, vrei să te lași de țigările clasice sau pur și simplu vrei să încerci țigările electronice, urmărește articolul de mai jos:

   Oricare ar fi motivul, o să auzi multe păreri pro și contra, însă acum ai și informațiile necesare ca să știi ce alegi pentru tine: vei găsi săptămânal în secțiunea BLOG un articol despre despre produsele Smokemania, informații generale,  recomandări, tips&tricks, precum și update-uri la nivel internațional, inclusiv cele de natură legală, cu privire la tot ce înseamnă vape.

E mai dăunător sănătății vape-ul decât țigara normală?

   Țigările electronice nu conțin substanțele toxice din țigările clasice, deci comparativ sunt mult mai puțin dăunătoare sănătății.
   Dacă vrei să te lași de fumat, s-ar putea ca vape-ul să te ajute mai mult decât crezi: pe lângă faptul că ai posibilitatea să-ți alegi aroma, ai de ales între lichidele deja nicotinizate, poți  merge pe o variantă fără nicotină sau, atunci când îți pregătești lichidul acasă, poți să reduci progresiv cantitatea de nicotină, până când ajungi să vapezi fără nicotină.

   În plus, ai la dispoziție o gamă largă de arome, fiecare cu rețetele și specificațiile sale, pe care le poți încerca ca să-ți descoperi favoritele.Le găsești în meniul Lichide, și anume lichidele cu nicotină de 10ml - Liqua, Aramax, Hangsen, Innovation, Bloss, ToB; lichide fără nicotină, arome concentrate, baze și shot-uri de nicotină, fie cele clasice, fie NicSalt. Îți recomandăm lichidele by Smokemania - cu arome la care nici nu te-ai fi gândit că se îmbină atât de bine împreună (https://www.smokemania.ro/lichide/by-smokemania.html).

Mai ai și varianta țigărilor electronice de unică folosință, VAAL.

   Dispozitivul VAAL este unul tip disposable, preîncărcat cu lichid (cu sau fără nicotină), care după ce este consumat se aruncă, preferabil în locuri special amenajate. Nu conține niciun fel de buton, pornește la prima inhalare și se oprește când nu mai este utilizat sau când este deja consumat lichidul. Țigările electronice ca VAAL nu presupun realimentarea cu lichid sau reîncărcarea bateriei, nu trebuie să își faci griji cu rezistențele, ci pur și simplu de bucuri de un vape simplu. 

 

Pe lângă criteriul sănătății, ai și alte beneficii dacă vrei să dai țigara normală pe una electronică. 


   Îți amintești când doar după o noapte de ieșit în oraș suportai cu greu mirosul de fum de țigară din haine, din casă, din păr? La vape nu ai problema asta, ba chiar e plăcut mirosul aburului. 

 

Poți vapa… aproape oriunde. 


   Poate e prea cald afară, poate ai o întâlnire lungă, poate vrei doar să lenevești pe canapea și să vapezi.
   Ai voie să vapezi în multe spații publice și anumite spații interioare, în limitele impuse de către autorități sau persoanele juridice de drept privat. 

 

E mai scump să fumezi decât să vapezi 

 

   Știm cu toții că prețurile țigărilor clasice crește de la o zi la alta. Știm și că în cazul vaperilor, aceștia fac o investiție mai mare la început decât cei care preferă să cumpere un pachet de țigări, însă se simte diferența în timp. Țigara electronică e reutilizabilă, customizabilă, deci poți investi mai mult sau mai puțin, poți cumpăra diferite lichide și arome pe rând, pentru testare, iar asta face ca pe termen lung să fie mult mai ieftin să vapezi versus fumatul unui pachet de țigări zilnic.

  Dacă te-am pus pe gânduri în legătură cu țigările clasice versus țigările electronice, vape sau disposables, caută pe site-ul nostru sau vizitează-ne la Showroom-ul din Barbu Văcărescu și găsește produsele de care ai nevoie sau sfătuiește-te cu colegii noștri dacă ești încă la început și ai nevoie de îndrumare. 

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ? Cât de des schimbi aroma lichidului pentru țigara ta electronică ?
  3. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  4. Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta? Ce este lichidul pentru țigara electronică și ce conține acesta?