ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cum te poate beneficia un disposable de unică folosință ?

Cum te poate beneficia un disposable de unică folosință ?

În calitate de fumător știi cât de nociv poate fi fumatul pentru sănătatea ta, a celor din jur, dar și pentru finanțele personale.Ei bine, având în vedere acest context, este un  moment bun să citești mai multe despre beneficiile țigărilor electronice de unică folosință, acele dispozitive pe care le întâlnești sub denumirea de disposable. 

În ziua de azi, datorită dorinței de a duce o viață cât mai sănătoasă, tot mai multe persoane încearcă să renunțe la fumat prin diferite metode, de la abandonarea imediată până la folosirea unor terapii de înlocuire a nicotinei precum plasturii sau gumă de mestecat cu nicotină. Însă, din cauza ratei scăzute de succes, mulți abandonează această provocare și se întorc la fumat.

Din fericire poți folosi o țigară electronică, considerată că fiind cea mai bună alternativă la cele clasice. Tranziția către un astfel de device poate părea complicată, mai ales la început de drum și te poate descuraja să intri în lumea vaping-ului, de aceea marii producători au introdus pe piață disposable de unică folosință, special concepute pentru a ajută persoane că ține să încerce și să vadă dacă o țigară electronică se potrivește cu stilul personal de a fuma.

Beneficiile țigării electronice de unică folosință și avantajele unui disposable față de fumatul clasic

Cum spuneam, există mai multe beneficii de care te poți bucura atunci când renunți la fumatul clasic și încerci experiența vapatului prin intermediul unei țigări electronice de unică folosință. Desigur, avantajele pot varia de la un fumător la altul, însă iată care sunt cele mai importante rezultate pe care le vei resimți imediat.

Un disposable este ușor de folosit

Atunci când începi să citești și să cercetezi țigările electronice, vei observă că este necesar un anumit nivel de mentenanță, curățare periodică, schimbarea rezistențelor, încărcarea bateriei și a lichidului de vapat. Aceste lucruri te pot dezorienta și cu siguranță ți se vor părea foarte complicate, mai ales dacă încă nu te-ai decis asupra vaping-ului.Cu toate acestea, alegerea unei țigări electronice nu este grea - noi ți-am pregătit un scurt ghid care să te ajute dacă ești la început de drum.

 

Un vape tip disposable este discret, dar modern, fiind un adevărat accesoriu cu care îți poți personaliza ținutele

Un disposable de unică folosință scoate din ecuație aceste probleme și îți oferă oportunitatea de a vapa în cel mai simplu și convenabil mod. Acestea sunt device-uri care au fost construite astfel încât să îți ofere o experiență de fumat excelentă chiar din momentul în care au fost achiziționate. Ele sunt echipate cu baterie încărcată, lichid și rezistență, singură ta grijă fiind aceea de a alege din sutele de arome disponibile pe piață. Activarea se realizează prin inhalare, nefiind necesară apăsarea niciunui buton.

După cum poți observă, simplitatea este cel mai mare avantaj ale acestora, putând fi utilizate oriunde și oricând. Având o dimensiune foarte redusă, ele pot fi foarte ușor transportate, față de pachetul clasic de țigări, brichetă, scrumieră de buzunar și așa mai departe.

Un vape tip disposable este mai sănătos

Cu siguranță știi efectele devastatoare pe care tutunul le are asupra corpului tău. Nenumărate campanii de informare atât în mediul online, cât și offline prezintă impactul major al fumatului pe termen scurt și lung.  De zeci de ani au fost realizate nenumărate studii asupra acestora și s-a descoperit faptul că cele 7000 de chimicale prezente în tutun, cu peste 250 toxice pentru organism și peste 60 de carciongeni pot avea consecințe negative.

Indiferent că este vorba de o perioada de  2 sau 20 de ani, corpul tău va avea de suferit. De asemenea, nu trebuie să ignori și efectele nefaste pe care le ai asupra celor din jurul tău. Este bine-cunoscut faptul că fumatul la mâna a două și a treia, deci cel pasiv, poate provoca afecțiuni pulmonare persoanelor care inhalează fumul pe care îl generezi, în special pentru copii, tineri și femei însărcinate.

Vapingul este din fericire o alternativă mult mai sănătoasă la fumatul clasic. Țigările electronice folosesc lichide ce au în componența lor doar patru ingrediente: nicotină, PG, VG și aromă. Ultimele trei sunt folosite de zeci de ani în industria alimentară și farmaceutică și sunt sigure pentru consum. Singurul element nesigur este nicotină, însă acesta nu este carcinogenă și nu provoacă afecțiuni grave precum fumatul clasic. Făcând o comparație între cele două variante, poți observă ușor că, doar  lipsa miilor de substanțe chimice și toxice din e- lichide fac din vaping o alternativă mult mai sănătoasă decât tutunul.

Mai economică

Dacă sănătatea nu te-a convins încă să faci acest pas important, atunci trebuie să iei în considerare beneficiile economice pe care o țigară electronică de unică folosință ți le poate aduce. Noi ți-am explicat într-un articol separat cum anume faci economii cu un vape.Știi cât de mult costă un pachet de țigări în ziua de azi și cât de mult a crescut prețul acestora în ultimii ani, provocând o gaură în bugetul personal.

Poți să faci o economie serioasă dacă alegi o țigară de unică folosință deoarece acestea au un număr considerabil de pufuri față de țigările clasice. De exemplu, o țigară electronică poate avea până la 2500 de pufuri, iar un pachet de țigări are aproximativ 200. Având în vedere aceste cifre, poți vedea foarte ușor că o singură țigară electronică este echivalentul a 12 pachete, putând scădea în acest fel cheltuielile săptămânale cu fumatul în mod considerabil.

Tigările electronice de unică folosință au, de regulă, de la 600 la 2000 de pufuri și te ajută să faci economie dacă ești fumător

Cele mai populare țigări de unică folosință sunt cele de 600 de pufuri, în topul preferințelor aflându-se Elf Bar 600 (alături de varianta îmbunătățită, Elf Bar 600 V2). Dacă vrei să încerci un disposable apreciat, poți alege și brandul VAAL AOP, cel care oferă disposable cu nicotină cu 1000 de fumuri.

Poți alege mai ușor concentrația de nicotină

Țigările au o cantitate prestabilită de nicotină. Acest lucru poate fi supărător, mai ales dacă încerci să îți reduci numărul zilnic de țigări. Aparatele electronice de unică folosință sunt comercializate în multe trepte de dozaj, putând alege mai ușor concentrația de nicotină dorită. În cazul în care dorești să scazi odată la câteva luni această valoare, o poți face ușor, alegând un disposable cu un grad mai mic de nicotină. În acest fel vei putea să te bucuri de această și să o scazi ușor, într-un final reducând consumul la 0.

O aromă și un miros mai plăcute

Arderea tutunului și a hârtiei emană un miros ce nu poate fi tolerat de mulți. Chiar și tu poți fi deranjat de acesta, mai ales atunci când fumul întră în haine, par și în mâini. O țigară electronică folosește lichide aromate ce lasă în urmă doar un vapor care va dispărea într-un timp foarte scurt. Poți să alegi din sute de arome fructate, mentolate, deserturi și așa mai departe, astfel putând experimenta mai ușor după schimbarea disposable-ului cu unul nou.

Deși sunt încă la început, țigările electronice de unică folosință au început să captiveze consumatorii și să sesizeze o cota din ce în ce mai importantă din piață țigărilor clasice. După cum ai văzut, un vape tip disposable are multe beneficii în fața fumatului tradițional, ceea ce înseamnă că te poți bucura de multe avantaje atunci când te hotărăști și tu să faci schimbarea.Alege un mod mai sănătos, ieftin și convenabil de a fuma, putând în acest fel să te bucuri de nicotină într-un mod mai smart.