ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cum să faci mai ușoară tranziția de la țigara clasică la VAPING !

Cum să faci mai ușoară tranziția de la țigara clasică la VAPING !

Deja nu mai este un secret pentru nimeni ca fumatul tigarilor clasice reprezinta un adevarat pericol pentru santate si ca este responsabil pentru milioane de decese, boli pulmonare, boli cardiovasculare si nu numai.

Țigara electronică - alternativa mai sănătoasă

In ultimii ani, tigarile electronice au captat o popularitate din ce in ce mai mare deoarece reprezinta o alternativa mult mai putin nociva, ne scapa de mirosul neplacut si tusea fumatorului, iar studiile de pana acum indica ca riscurile asupra sanatatii sunt minime.

In Marea Britanie exista chiar medici care le recomanda femeilor insarcinate fumatoare sa faca trecerea la tigari electronice daca nu pot renunta la complet la fumat si din ce in ce mai multi fumatori iau in calcul vapatul tigarilor electronice ca pas intermediar spre a renunta complet la fumat.

Tigarile electronice functioneaza prin inahalarea unor vapori care provin din incalzirea unui lichid, iar in timp se poate renunta la a adauga nicotina in lichid.

Exista din ce in ce mai multe persoane care au renuntat complet la a mai fuma deoarece nu au mai simtit nevoia, spunand ca vaping-ul i-a determinat sa renunte la acest obicei.

Cum fac tranziția de la a fuma țigara clasică la a vapa țigara electronică ?

Pentru o tranzitie cat mai usoara de la tigara clasica la vapat iti recomandam sa introduci treptat vapatul in obiceurile tale zilnice si sa nu renunti complet la fumat. Incearca sa reduci treptat numarul tigarilor clasice la doar cateva pe zi, iar atunci cand simti nevoia sa fumezi foloseste tigara electronica. Vei observa in timp ca vei tinde sa folosesti mai des tigara electronica deoarece te va face sa te simti mai bine, vei scapa de mirosul neplacut al tigarilor si tusea se va ameliora.

Alege arome care îți plac

De asemenea, un pont foarte bun este sa alegi arome care iti plac foarte mult pentru tigara ta electronica astfel incat vei tinde sa o folosesti mai des. De exemplu, daca esti innebunit dupa aroma de bubblegum, poti opta pentru o astfel de aroma in tigara ta electronica si iti garantam ca iti va placea mai mult decat gustul amar si pregnant al tigarii clasice : https://www.smokemania.ro/lichid-the-juice-40ml-turbo.html

Redu treptat numărul țigărilor

Dupa ce iti gasesti aroma preferata, incearca pe cat posibil sa fumezi o zi intreaga doar tigara electronica, fara a mai apela la tigara traditionala, ca iti dai seama cum te simti si daca nevoia de tigara clasica inca persista.

O alta varianta este sa amani fumatul tigarilor clasice pana chiar simti ca nu mai poti si sa aprinzi tigara doar in cazuri extreme sau sa lasi acest obicei pentru evenimente sociale.

Observa cum ti se pare fumul de tigara dupa ce ai fumat doar țigara electronică

Un alt pont care te-ar putea ajuta este ca la un eveniment sau cand esti cu prietenii tai fumatori tu sa incerci sa te abtii si sa fumezi doar tigara electronica. Cand ajungi acasa fii atent la cum se resimte mirosul in hainele tale si chiar si in par si vei oberva ca nu mai este o senzatie la fel de neplacuta. Asta te va motiva sa folosesti din ce in ce mai des tigara electronica in locul celei clasice.

Dozează intensitatea nicotinei

In momentele in care simti nevoia sa fumezi, poti resimti acceasi intensitate a nicotinei deoarece, daca folosesti tigara electronica, poti doza nicotina si poti alege arome placute, iar tu poti alege cat de tare este nicotina in functie de nevoile tale.

Vei observa ca trecerea la folosirea completa a tigarii electronice va fi una naturala si va fi mai usoara decat te astepti, insa trebuie sa iti pastrezi mintea deschisa la schimbari si poate chiar la a experimenta. Cu siguranta va fi o perioada de tranzitie pana vei gasi tigara potrivita, aromele preferate si brand-ul tau de incredere, insa cu timp si rabdare vei ajunge sa te bucuri de nenumaratele beneficii ale vaping-ului in detrimentul tigarii clasice.

Acordă timp

Chiar daca poate parea dificil sa faci trecerea de la tigari la tigara electronica vei vedea ca nu este chiar atat de dificil precum iti imaginai initial si ca dupa o perioada de timp chiar te vei intreba cum de nu ai inceput sa vapezi mai devreme.

Chiar daca poate trecerea completa la tigari electronice nu se va intampla in scurt timp, nu iti pierde rabdarea si incearca mereu sa gasesti arome noi si interesante care sa iti starneasca intersul si sa iti bucure si papilele gustative.

Daca tot mai simti nevoia de tigara clasica, nu te alarma si nu te lasa descurajat deoarece vaping-ul in detrimentul tigarii clasice este ceva ce se deprinde in timp. Aminteste-ti ca si atunci cand ai inceput sa fumezi tigari traditionale nu fumai un pachet pe zi de la inceput.

Observă reacțiile celor din jur

Daca fumezi tigari clasice de o perioada mai lunga de timp, cu siguranta te-ai confruntat cu privirile dezaprobatoare ale celor din jurul tau cauzate de mirosul neplacut si intens al tigarilor. Fumul de tigara are un miros foarte puternic care se impregneaza in haine, par si este neplacut chiar si pentru fumatori in unele cazuri, cu atat mai mult pentru nefumatori. Mai mult decat atat, prin fumul de tigara ii expui pe cei din jurul tau la a fuma pasiv, ceea ce nu este doar neplacut, cat si extrem de nesanatos deoarece studiile de specialitate au demonstrate ca si fumatul pasiv prezinta riscuri la adresa sanatatii.

De indata ce vei incepe sa utilizezi tigara electronica vei observa ca nu vei mai avea parte de priviri dezaprobatoare deoarece mirosul produs de tigara electronica este unul placut si, mai mult decat atat, nu ii expui pe cei din jurul tau la fumatul pasiv intrucat tigara electronica nu produce fum, ci vapori formati din lichidul incins de tigara electronica, iar acei vapori sunt infonsivi si nu prezinta niciun risc pentru cei care ii inspira pasiv.

Cu siguranta reactiile pozitive ale celor din jur te vor incuraja si motiva sa continui sa folosesti tigara electronica in detrimentul tigarii clasice.

Speram ca recomandarile noastre te vor ajuta la o tranzitie cat mai lina spre a vapa si te asteptam pe site cu o multitudine de optiuni care sa iti faca aceasta trecere cat mai usoara.