ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Cum poți reduce dependența de nicotină ?

Cum poți reduce dependența de nicotină ?

 

Dacă simți o nevoie puternică de a fuma o țigară și vrei să scapi de această senzație pentru totdeauna, e bine să știi că sunt mai multe metode prin care poți ajunge nefumător, unele mai dure, iar altele mai permisive. Dacă și tu îți doreșți să mergi pe cea de-a două cale, țigările electronice alimentate cu lichide cu sau fără nicotină sunt alegerea potrivită.

Mulți dintre fumătorii care își doresc cu adevărat să renunțe la fumat apelează la sfaturile specialiștilor sau persoane care au mai trecut prin astfel de experiențe. La fel de indicat este să sunați la numerele de telefon de pe pachetele de țigări, acolo vei fi informat și lămurit cu toate detaliile.

Dependență de țigări este una dintre cele mai întâlnite forme ale acestei afecțiuni, iar mulți dintre fumători asociază momentele și locurile cu țigările pe care le consumau. Cei care au ales să renunțe la țigările clasice și au achiziționat țigări electronice și/sau vape-uri au ajuns să scape de aceaste probleme care le provocau stres atât biologic, cât și psihologic.

Primul pas este acceptarea

Înainte de a renunța complet la fumat trebuie să accepți ideea că eșți dependent de o substanță din țigările pe care le ardeai zilnic. Dependență poate fi stăpânită la nivel mental, dar poate, la fel de bine, să fie și reactivată de la un singur fum sau de la fumatul pasiv.

Imediat după ce te-ai hotărât să renunți la țigări trebuie să-ți induci în gândire faptul că nu vei mai fuma niciodată. A renunța la fumat nu înseamnă a rări țigările. Aceasta este o metodă, însă mai dificilă pe termen lung, cea de-a două metodă fiind reprezentată de țigările electronice. Aceste dispozitive îți vor permite să-ți păstrezi obiceiurile, dar fără a alimenta viciul. Bineînțeles că pentru a renunța complet la dependență trebuie să alegi doar acele lichide fără nicotină.

 

Țigările electronice sunt alternativa mult mai sănătoasă la țigările clasice

 

Viața ta socială se va îmbunătăți vizibil

Nu doar că te vei simți mai bine, dar toate persoanele din jurul tău te vor felicita și te vor acceptă din nou. Fumul de țigară nu este tolerat de toate persoanele, de aceea mulți apropiați tind să te îndepărteze pentru că ai mirosul specific tutunului și le poți afecta sănătatea prin fumat pasiv. Odată făcută tranziția la țigări electronice, persoanele vor deveni din nou apropiate de ține și nu vor mai avea de suferit din acest motiv.

Țigările electronice alimentate cu lichide fără nicotină nu produc efecte negative nici fumătorului direct, nici celor pasivi. Practic, cei din jurul tău se vor bucură doar de un abur frumos mirositor care nu-i va afecta în niciun fel.

Hainele nu-ți vor mai miroși urat, mâinile nu se vor mai îngălbeni, gură nu-ți va mai miroși a țigară non-stop, altfel spus, viață ta se va schimba în bine. Poți ieși în continuare cu prietenii tăi fumători, dar tu vei folosi doar țigara electronică. Cu timpul nu o să mai simți deloc atracție spre țigările clasice, ci te vei bucură doar de aromele diverse ale lichidelor fără nicotină.