ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce vedete preferă țigara electronică !

Ce vedete preferă țigara electronică !

   Vaping-ul reprezinta o varianta mult mai sigura fata de fumatul tigarilor clasice. Diferenta principala dintre cele doua metode, tigara electronica si tigara traditionala, este ca tigara clasica se bazeaza pe arderea tutunului, iar tigara electronica are la baza un mecanism care presupune incalzirea unui lichid pana la formarea unor aburi pe care ii poti inhala.

Beneficiile tigarii electronice

   Este cunoscut faptul ca tigara electronica reprezinta o alternativa mult mai putin daunatoare decat tigarile traditionale, iar din ce in ce mai multi fumatori opteaza pentru aceasta varianta.

  Cel mai important beneficiu este dat de faptul ca prin arderea tutunului se inhaleaza foarte multe substante cangerigene, iar tigara electronica elimina acest aspect, devenind asadar o optiune mai sigura pentru sanatate.

   Un alt aspect extrem de important este ca tigara electronica ne scapa de mirosul greu si apasator de fum de tigara si inlocuieste cu un val de vapori cu arome delicioase de tot felul, de la arome fructate, la bubble gum sau arome de prajituri si nu numai. Daca fumul de la tigara clasica ii determina pe cei de langa noi sa se indeparteze, tigara electronica ii determine sa se apropie si chiar sa complimenteze mirosul emis de vaporii din tigara electronica.

   Din ce in ce mai multi fumatori opteaza pentru vaping in detrimentul fumatului, iar multi dintre acestia o fac ca pas intermediar spre a renunta complet la a fuma sau chiar la a vapa, iar un mare avantaj in acest caz este ca poti reduce cantitatea de nicotina sau poti renunta complet la aceasta.

Celebritatile si vaping-ul

   In societatea actuala, celebritatile sunt formatori de opinie ce pot influenta perceptia a sute de mii sau chiar milioane de oameni, fapt ce se reflecta in numarul comunitatilor acestora din social media si nu numai.

   Celebritatile au abilitatea de a putea influenta si convinge oamenii sa faca sau sa nu faca anumite lucruri, si chiar pot duce la formarea unor opinii de catre comunitatile acestora. Acest rol poate avea si aspecte negative deoarece nu sunt putine cazurile celebritatilor care au intervenit cu pareri puternice despre politica sau teme contraversate, fapt ce a daunat carierei lor, insa celebritatile isi pot folosi rolurile de formatori de opinie pentru a promova cauze si scopuri bune, printre care si vaping-ul, ca o alternativa mult mai putin nociva fata de fumatul traditional.

   Charlie Sheen este unul dintre actorii care s-a afisat utilizand tigari electronice, ba chiar a detinut doua brand-uri de tigari electronice “Sheenius” si “Nicosheen”. Produsele nu se mai comercializeaza, insa faptul ca Charlie Sheen utilizeaza tigari electronice in locul celor clasice cu siguranta poate influenta multe persoane sa ii urmeze exemplul.

   Un alt actor celebru care a aparut cu tigara electronica este Leornardo Di Caprio, chiar incepand cu 2016. Aparitia sa a fost una controversata, iar multi oameni au spus ca actorul instiga la vicii si obiceiuri nesanatoase, insa este preferabil sa apara cu tigara electronica decat cu tigara clasica, ajutand astfel oamenii pe care ii poate influenta sa ia decizii mult mai sigure pentru sanatatea acestora. Mai mult decat atat, in UK exista numeroase cazuri in care medicii le recomanda vapatul persoanelor care nu pot renunta la fumat contribuind astfel considerabil la scaderea riscurilor pe care acest obicei il poate avea asupra sanatatii.

   Un alt actor celebru ce utilizeaza tigari electronice este Robert Pattison, celebrul actor din Twilight, ce a fost vazut de mai multe ori utilizand tigara electronica, insa unul dintre cele mai importante evenimente la care a fost vazut vapand a fost la a 19-a gala anuala Women in Hollywood, cand a fost chiar prezentator al evenimentului.

   Celebrul cantaret Bruno Mars se numara printre vedetele care a renuntat la fumat in favoarea vaping-ului declarand chiar ca i-a facut o promisiune mamei sale de a renunta la fumat. Tot in categoria cantaretilor faimosi care vapeaza se numara si Katy Perry si Lady Gaga.

   In aceasta categorie a celebritatilor care vapeaza se numara si atleti. Atletismul necesita in mod cert o conditie fizica de exceptie, ceea ce fireste ca este in contradictie directa cu fumatul tigarilor clasice.

   Atletilor de peformanta le e necesar un sistem respirator puternic si sanatos, iar fumatul impacteaza negativ capacitatea plamanilor si a vaselor de sange ceea ce este extrem de daunator nu numai pentru sanatatea acestora, ci si pentru performanta lor in domeniul atletismului. Jimmy White si David de Gea sunt doar doua exemple din lumea atletilor care au ales sa vapeze in detrimentul fumatului de tigari clasice pentru a nu isi prejudicia sanatatea si cariera.

   Asadar, beneficiile vaping-ului sunt cunoscute si de catre vedete si din ce in ce mai multe dintre acestea opteaza pentru vaping pentru a nu isi periclita sanatatea, setand astfel un exemplu pentru urmaritorii lor.

   Utilizarea tigarilor electronice te poate ajuta sa renunti complet la fumat, sa te bucuri de o stare generala mai buna, dar si sa scapi de tusea fumatorului si de mirosul neplacut si puternic al tigarilor, miros care ramane impregnat in haine, par si chiar si in piele.

   Desi aparitia celebritatilor vapand a starnit si reactii negative, este important sa intelegem ca fenomenul de a fuma exista si decat sa il ignoram este mai bine sa cautam alternative care sa nu pericleteze sanatatea, iar celebritatile pot aduce un aport extraordinar in a influenta cat mai multa lume sa recurga la vaping in detrimentul tigarilor clasice.

   A pretinde de la vedete sa nu se afiseze fumand sau sa nu se afiseze vapand nu va ajuta la a determina oamenii sa nu mai fumeze, in schimb daca fumatorii vor vedea din ce in ce mai multe celebritati care au fost dependente de tigari recurand la vaping, iar multe dintre acestea renuntand complet si la vaping si la fumat, atunci avem mai multe sanse de a contribui pozitiv in cazul acestui fenomen.

   Intrucat celebritatile sunt formatori de opinie ce pot influenta sute de mii de oameni, nu putem decat sa ne bucuram sa vedem ca acestia seteaza exemplul pentru a renunta la fumat complet si prezinta alternative mult mai sanatoase si care pot contribui in mod direct la o calitate a vietii mult mai buna.

Produse asociate