ALEGE lichidul gratuit by SMOKEMANIA la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce este VAAL și de ce este țigara electronică ideală pentru începători

Ce este VAAL și de ce este țigara electronică ideală pentru începători

  Ți-ai propus să renunți ușor, ușor la țigările clasice și tot vezi în jurul tău variante alternative: țigări electronice, disposables și dispozitive de încălzire al tutunului. În urma unei cercetări (https://www.mediafax.ro/social/institutul-eurispes-record-negativ-romania-topul-fumatorilor-ue-32-2-populatie-fumeaza-contrast-puternic-procentul-utilizatori-tigari-electronice-1-5-21092372), România este una dintre țările europene în care 32,2% sunt fumători și doar 1,5% sunt utilizatori de vape. 

 

  Dacă ești curios să experimentezi vaping-ul, care folosește doar căldura dintr-o rezistență și transformă lichidul în aerosol inhalabil, să testezi arome și să o iei pas cu pas, atunci s-ar putea să ți se potrivească VAAL !

 

   VAAL este un sub-brand al arhicunoscutului Joyetech cunoscut pentru țigările electronice de unică folosință, cu autonomii diferite, super ușor de utilizat - îl activezi prin tragere, nu are un buton, e de unică folosință, deci nu trebuie să-l reîncarci, vine deja cu lichidul de diferite arome și mixuri, cu sau fără nicotină, nu trebuie să-l reglezi și nu trebuie să-i schimbi vreo componentă; o să funcționeze până la golirea rezervorului de lichid. 

  Recent, a devenit unul dintre cele mai cunoscute moduri de vapare, tocmai pentru ușurința cu care îl folosești, dar și prin obișnuința ”țigării de unică folosință”. Foștii fumători încep mai întâi cu vape-uri de unică folosință datorită acestui obicei și nu-și iau ”angajamentul” unui kit de țigară electronică din prima.

  Majoritatea lichidelor din țigările electronice VAAL conțin ice-effect pentru că, în realitate, mentolul potențează TH-ul și face astfel inhalarea mai puternică, deci aromele și nicotina (dacă ai optat pentru o țigară cu nicotină) se simt mai puternic decât celelalte și satisfacția vapatului e mai rapidă.

  În plus, aromele mentolate sunt mai mult ca bine-venite vara; aromele VAAL cu note mentolate sunt marcate prin cuvântul ”ICE”, ceea ce înseamnă că lichidul cu care țigara este preîncărcată are un efect răcoritor sau mentolat în combinație cu aroma aleasă. Le găsești pe toate pe site, la un simplu search VAAL : https://www.smokemania.ro/premium/vaal-disposable.html

  Ca să nu mai zicem de faptul că dispozitivul în sine te scapă de mirosul specific de fum de pe mâini, haine, din casă, pentru că e-lichidele generează aburi în diferite arome, unele super yummy, altele super fresh.
  Trebuie să fi aprins o țigară doar din obișnuință, ai tras 2 fumuri și ai stins-o. Sau vedeai că ai pachetul gol exact când voiai o pauză. Ieși mult mai ieftin cu un vape și nu mai ”arunci” banii pe fereastră, pentru că nu irosești lichid; device-ul funcționează doar când inhalezi.

  După ce ai experimentat, poți trece liniștit la o țigară electronică reîncărcabilă. Ca produs de tranziție, poți încerca VAAL CQ3300 (https://www.smokemania.ro/disposables/vaal-cq-3300.html), întrucât acesta funcționează cu cartușe ce pot fi înlocuite iar bateria trebuie de asemenea reîncarcată, însă te bucuri în continuare de facilitatea utilizării unei țigări de unică folosință.Trebuie să mai știi că autonomile acestor dispozitive variază de la 500 de pufuri pentru cele cu nicotină, de 1500 sau 3300 de pufuri/cartuș, pentru cele fără nicotină, conform dispozițiile legale în vigoare.

  Țigările electronice de unică folosință nu sunt doar pentru începători, ci și pentru curioșii care vor să experimenteze sau ”pofticioșii” de arome - doar de ”gust” !


  Dacă totuși încă n-ai trecut peste țigările clasice sau încerci să te lași de fumat și ți-e greu, poate un vape cu nicotină te ajută pentru că păstrezi gestul de a fuma, însă poți controla nivelul de nicotină.Așa că, orice fel de utilizator de țigări electronice ai fi, VAAL are tot ce ți-ai putea imagina în ceea ce privește gama de lichide și este fix ce ai nevoie de la o țigară de unică folosință !